top of page

Zakdoek Studieblad en Alledag


Twee zakdoeken gebaseerd op studiebladen uit het Rijksmuseum, gedrukt en deels geborduurd. We hebben zakdoeken bij ons voor die alledaagse momenten, een traan tijdens het kijken naar een film, het snotje aan de neus van een kind, een beetje melk van de borstvoeding, de zweetdruppels op je voorhoofd, of besprenkeld met parfum om die geur bij ons te dragen. Zakdoek Studieblad met studieblad van Jan Brandes (Rijksmuseum). De afbeelding verwijst, door de vlekjes, naar het gebruik van een zakdoek. Zakdoek Alledag bestaat uit drie geborduurde zakdoeken. De afbeelding bevindt zich alleen op de voorkant van een in achten gevouwen zakdoek, Door alleen een klein gedeeldte te borduren blijft de zakdoek echt bruikbaar. De afbeeldingen zijn geborduurde schetsen van Gerrit Willem Dijsselhof.

bottom of page